martes, 28 de octubre de 2008

Es vol acabar o no amb el terrorisme d’ETA?

Aquesta és la pregunta del milió, perquè sembla com si volguéssim que no hagués passat res (hi va haver un atemptat a Madrid i és una raó més per tractar de resoldre definitivament el conflicte): el Parlament dóna la seva autorització per iniciar les negociacions i poder acabar amb el terrorisme d’ETA, i ara el PSOE li està donant la raó al PP perquè defensen les mateixes tesis i els mateixos mètodes contra ETA.

1 comentario:

Jaume Rosselló dijo...

Jo entenc i defenso les idees que impulsen a "Euskadi Ta Askatasuna" (ETA) a actuar de la manera que ho fan. No per això, ni a prop fer-s'hi, defensaré els seus mètodes. Però tampoc m'hi ficaré, ni els condemnaré...(la condemna de la barbàrie terrorista ha de sorgir de la pròpia voluntat del codemnant, i no ha de ser imposada per cap llei de cap Estat...)
Els que moren, moren,...i la culpa no és només dels que els maten, si no també dels que permeten tal matança...
Estic cansat de sentir parlar als polítics (ja siguin presidents de comunitats autòmomes, batles, o presidents d'un Estat que no permet l'exercici de la llibertat als pobles que el conformen):
"nunca van a conseguir sus objetivos", "el estado de derecho", "son unos cobardes", ETA per amunt, ETA per avall...
Al cap i a la fi... què fan, els governants d'Espanya, per acabar amb la "lacra del terrorismo"...?
RES!!!
En definitiva: no m'agrada gens que elS covards d'ETA hagin atemptat a casa meva -Mallorca- i que, a més a més, ho hagin fet amb èxit. Però el que menys m'agrada és que demà, o passat, o d'aquí a una setmana, o d'aquí a un més... o pot ser d'aquí a un any, o dos, ho tornaran a fer...
Els gestos d'avui dels nostres governants, ("nunca van a conseguir sus objetivos", "el estado de derecho", "son unos cobardes", ETA per amunt, ETA per avall...), i les concentracions amb cares de pena forçades, les declaracions que ja hem sentit una vegada i una altra, no hauran servit, altre cop, per a res de res. I així duen cinquanta anys...!!!
Això és el que, realment, em preocupa,... i no la desgraciada desaparició de dos guàrdies civils, tot i que lament la seva mort, i des d'aquestes línies vull fer-me solidari en el dolor de les seves famílies.
Tot i això, però, vull llançar aquesta crida: MÉS ACCIÓ I MENYS ACTES DE CONSTRICCIÓ!!!
MÉS ACTUACIONS, I MÉS BEN ENCAMINADES, CAP A L'ERRADICACIÓ DE LA BARBÀRIE TERRORISTA!!!
VISCA LA TERRA LLIURE..!...LLIURE DE GOVERNANTS QUE NO ENS MEREIXEM!!!